Hoteloversigt

Buffet 2

Mindst 20 personer

  • Hjemmelavet  skaldyrssalat med let dressing og sprøde salater
  • Røget yellow fin tun med mango og ruccola
  • 2 slags spanske pølser med oliven og semi dried tomat
  • Sprød skinke fra Skagen med piment salsa
  • Bulgur salat med urter og små salater
  • Bruchetta med tomatpesto og parmesan
  • Helstegt trancheret lammekølle pikeret med rosmarin og hvidløg dertil fyldte
  • Portobello svampe gratineret med ost og sauce af fonden
  • Græske frikadeller med "spicy" kartoffelsalat
  • Filet af ungkvæg serveret med sauté af sprøde grøntsager
  • Bagt rødtunge med urte-fiskesauce
  • Stegte jomfruhummer med hjemmelavet aioli
  • Variation af danske og udenlandske oste med sødt og lidt surt

Pris pr. couvert DKK 288,-

Øvrige menuer: