Hoteloversigt

Fest til fast pris

Følgende festmenu kan sammensættes.

Forretter:

Havnens friske fisk med sauce nage smt krydderurtesalat

Krondyrscarpaccio med friske salater samt hvidløgscroutons

Klassisk rejecocktail med skaldyrdressing

Hovedretter:

Braiseret kalvesteg med brunede ssamt hvide kartofler, bønner med bacon og løg samt flødesauce

Helstagt okstfilet med gulerodsflan, stegte svampe samt blomkålspuré dertil kalveglace samt pommes rissolles

Farseret unghanebryst med stegte svampe samt dagens grønt dertil pommes rissolles samt pimentsauce

Desserter:

Crème Brulée med ananaskompot samt vaniljeis

Chokoladekage med hindbærcoulis samt chokoladeiscreme

Hjemmelavet islagkage med friskpisket fløde samt frisk frugt

Vin ad libitum
(husets hvid- og rødvin)

Aftenskaffe

Bar ad libitum med husets hvid- og rødvin, fadøl samt sodavand

Pris pr. person kr 600,-

Øvrige menuer: