Hoteloversigt

Konference i Vestjylland

Bliv blæst igennem ved Vesterhavet mellem to konference indlæg, eller slå workshoppen sammen med den årlige firmatur - uden at økonomien løber af sporet. Er I tilbøjelige til at anvende de samme konference steder og mødelokaler igen og igen, så overvej at afholde næste konference i Hanstholm.

På Montra Hotel Hanstholm i Vestjylland får I Vesterhavet som nærmeste nabo. Her finder I den indre ro - væk fra stress og jag så I kan fordybe jer i jeres konference i hyggelige omgivelser.

Billigt med fly til konference i Vestjylland

Afvikler I altid konferencer, seminarer og møder i de samme konferencelokaler, så er det måske en ide med ny inspiration i form af et kursusdøgn/konference ophold i Vestjylland. Hvis I kommer fra Sjælland, kan Montra Hotel Hanstholm kan sørge for flytur fra København-Ålborg t/r med transfer fra Ålborg til hotellet i Hanstholm t/r og et basis kursusdøgn fra kun kr. 1.800. Giv de ansatte eller konferencens deltagere en anderledes oplevelse. Turen i fly/bus er desuden en god og uformel opstart, der giver mulighed for at netværke under andre forhold end normalt.

Konference med forplejning

Forplejningen ved et kursusdøgn eller konference kan sammensættes præcis som I ønsker det. Et standard kursusdøgn består af:

  • Formiddagskaffe/te og frugt
  • Let frokost (ved lokalet)
  • Eftermiddagskaffe/te og kage
  • 1-ret middag
  • Overnatning i enkeltværelse med morgenmad
  • Mødelokale og kursusfaciliteter.

Book konference

Kontakt Montra Hotel Hanstholm konferencecenter i Vestjylland for booking og yderligere information om hvordan jeres kursus eller konference bliver en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044