Hoteloversigt

Konferencecenter i Vestjylland

Hotel Hanstholm Konferencecenter i Vestjylland er klar til også at byde Jeres konference velkommen i vores konferencelokaler. Hotel Hanstholm er et stort moderne fire-stjernet hotel og konferencecenter i Vestjylland. Her får i Vesterhavet som nærmeste nabo. Det er også her finder I den indre ro - væk fra stress og jag så I kan fordybe jer i jeres konference i hyggelige omgivelser.

Konferencecentret råder over 6 konferencelokaler med en samlet kapacitet op til 400 personer. Hotellet har 76 gode og komfortable værelser, der kan bookes i forbindelse med jeres konference.

Konferencecenter med forplejning

Et døgnarrangement i vores konferencecenter omfatter fuld forplejning og overnatning i store komfortable værelser.

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier for at få det fulde udbytte af en ofte intenst konference. Vi ved, hvad der skal til: Fra konferencecentrets små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer.

Et basis konference ophold indeholder:            

  • Formiddagskaffe/te og frugt
  • Let frokost
  • Eftermiddagskaffe/te og kage
  • Middag
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Morgenmad
  • Konferencelokaler og konferencefaciliteter

Hvis I kommer fra Sjælland, kan Montra Hotel Hanstholm kan sørge for flytur fra København-Ålborg t/r med transfer fra Ålborg til hotellet i Hanstholm t/r og et basis kursusdøgn fra kun kr. 1.800. Giv de ansatte eller konferencens deltagere en anderledes oplevelse. Turen i fly/bus er desuden en god og uformel opstart, der giver mulighed for at netværke under andre forhold end normalt.

Kontakt Montra Hotel Hanstholm konferencecenter for booking og yderligere information om hvordan jeres kursus eller konference bliver en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044