Hoteloversigt

Konferencehotel i Nordjylland

Montra Hanstholm konferencehotel i Nordjylland er klar til at byde Jeres konference velkommen i vores konferencelokaler. Hotel Hanstholm er et stort moderne fire-stjernet konferencehotel i Nordjylland. Her får I masser af frisk luft fra Vesterhavet, der ligger som nærmeste nabo. Det er også her finder I den indre ro - væk fra stress og jag så I kan fordybe jer i jeres konference i smukke omgivelser.

På vores konferencehotel finder du 6 mødelokaler med en samlet kapacitet op til 400 personer. Hotellet har 76 gode og komfortable værelser, der kan bookes i forbindelse med jeres konference.

Konferencehotel med forplejning

Et døgnarrangement på Hanstholm konferencehotel i Nordjylland omfatter fuld forplejning og overnatning i store komfortable værelser.

For at få det fulde udbytte af en ofte intenst konference er det vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier undervejs. Vi ved, hvad der skal til: Fra konferencecentrets små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer.

Et basis konference ophold indeholder:            

  • Formiddagskaffe/te med frugt
  • Let frokostanretning
  • Eftermiddagste/kaffe og kage
  • Middag
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Morgenmad
  • Anvendelse af Kursuslokaler og mødefaciliteter

Hvis I kommer fra Sjælland, kan Montra Hotel Hanstholm sørge for flytur fra København-Ålborg t/r med transfer fra Ålborg til hotellet i Hanstholm t/r og et basis kursusdøgn fra kun kr. 1.800 pr. person.

Giv konferencens deltagere en anderledes oplevelse med et komplet kursusophold. Turen i fly og bus er en god og uformel opstart, der giver mulighed for indledende at netværke under mere uformelle forhold.

Kontakt Montra Hotel Hanstholm konferencehotel for booking og yderligere information om hvordan vi kan hjælpe med til at gøre jeres konference til en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044