Hoteloversigt

Konferencelokaler i Vestjylland

Montra Hotel Hanstholm råder over 6 konferencelokaler. Der kan reserveres ét og samme konferencelokale med plads på op til 300 personer. Der kan ligeledes disponeres over op til 5 grupperum med en samlet kapacitet på 400 personer. Vi rådgiver altid om hvilke lokale(r ), der vil være mest optimale for din konference og dermed give det bedste resultat for de deltagende i konferencen. Indretning af lokalerne aftaler vi med dig.

Når vi sammen har aftalt forløbet for din mødebooking, skal du ikke tænke på andet end det faglige indhold, resten sørger vi for. Vi opfylder altid gerne individuelle ønsker og er til disposition for yderligere inspiration.

I vores unikke rammer, højt beliggende omgivet af frisk luft, blæst, sand og vand samt et enestående og varieret naturrige uden sin lige og med vores moderne mødefaciliteter (Projektorer, trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, elektronisk OH-projektor, mikrofoner, printer, whiteboardtavle), kan vi tilbyde et alsidigt og tilpasset konferenceprogram, hvor afslapning, fordybelse og ro er en naturlig del af konceptet. Deltagerne har naturligvis adgang til moderne teknologi og tilknyttede aktiviteter som f.eks. 25 grader varm swimmingpool. 

Vi tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse.

Kontakt os for yderligere information omkring vores mødefaciliteter i Nordjylland. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044