Hoteloversigt

Kursuslokaler i Nordjylland

Hotel Hanstolm, er det perfekte valg hvis du har brug for kursuslokaler til kurser, seminar, møder eller hvis en gruppe af medarbejdere har brug for en dag i fred og ro til fordybelse. Vi tilbyder færdige kursuslokale pakker og kan tilbyde lokaler fra 2 til 300 personer.

Vi råder ud over konferencelokalet over 5 mindre kursuslokaler, der kan indrettes stort set som arrangementet kræver - detaljerne gennemgår vi individuelt fra gang til gang. Du kan booke kursuslokalerne enten for et døgn, i dagtimerne eller om aftenen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Kursuslokalerne med forplejning er billige og kan bookes på favorable vilkår.

Når vi sammen har aftalt forløbet og I har lagt jer fast på hvilke/hvilket af vores billige kursuslokaler I ønsker at booke, skal du ikke tænke på andet end det faglige indhold, resten sørger vi for. Vi opfylder altid gerne individuelle ønsker og er til disposition for yderligere inspiration.

Når du booker et af vores kursuslokaler er det inkl. forplejning. Se evt. under kursusdøgn hvad forplejningen omfatter. Har du særlige ønsker kan vi helt sikkert opfylde dem også.

Kursuslokalerne er udstyret med moderne teknologi som gratis trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, projektorer, digital overhead projektor, whiteboardtavle, mirkofoner og printer.

På Montra Hotel Hanstholm har vi en rolig nordjyske atmosfære og det 4-stjernede møde og konferencehotel fremstår som et moderne hotel med høj standard. Smukke kursuslokaler, lækker mad og hvis I ønsker overnatning inkluderet i arrangementet, kan vi tilbyde helt nye store værelser med hyggelig atmosfære.

Vores konferencecenter har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse. På Montra Hotel Hanstholm er vi ikke kun leveringsdygtige i gode og billige kursuslokaler, vi er også vant til, at håndtere lidt af hvert, derfor er ingen udfordring for stor for vores professionelle personale - blot sig frem - vi finder en løsning. Vi er klar til at byde jer velkommen i vores kursuslokaler.