Hoteloversigt

Kursusophold i Nordjylland

Bliv blæst godt igennem ved Vesterhavet mellem to kursus indlæg, eller slå kurset sammen med den årlige firmatur og lav det til et kursusophold - uden at økonomien løber af sporet. Er I tilbøjelige til at anvende de samme kursus steder og mødelokaler igen og igen, så overvej at afholde næste kursus i Hanstholm.

På Montra Hotel Hanstholm i Nordjylland får I Vesterhavet som nærmeste nabo. Her finder I den indre ro - væk fra stress og jag så I kan fordybe jer i jeres kursus i de hyggelige omgivelser som Hanstholm og Vesterhavet byder på.

Billigt med fly til kursusophold i Vestjylland på vores hotel

Afvikler I altid kurser, seminarer og møder i de samme mødelokaler, så er det måske en ide med ny inspiration i form af et kursusophold i Nordjylland. Hvis I kommer fra Sjælland, kan Montra Hotel Hanstholm kan sørge for flytur fra København-Ålborg t/r med transfer fra Ålborg til hotellet i Hanstholm t/r og et basis kursusdøgn fra kun kr. 1.800.

Giv jeres ansatte en anderledes oplevelse med et kursusophold i Nordjylland. Turen i fly/bus er desuden en god og uformel opstart, der giver mulighed for at netværke under andre forhold end normalt.

Kursusophold med forplejning.

Forplejningen ved et kursusdøgn kan sammensættes præcis som I ønsker det. Et standard kursusdøgn består af:

  • Formiddagste/kaffe med frugt
  • Let frokost (ved kursuslokalet)
  • Eftermiddagskaffe/te og kage
  • 1-ret middag
  • Overnatning i enkeltværelse med morgenmad
  • kursuslokaler og mødefaciliteter.

Book kursusophold

Kontakt Montra Hanstholm konferencehotel for booking og yderligere information om hvordan jeres kursus eller konference bliver en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044