Hoteloversigt

Mødefaciliteter i Nordjylland

Montra Hotel Hanstholm råder over moderne mødefaciliteter i Nordjylland, hvor vi er klar til også at byde Jeres forretningsmøde eller konference velkommen. Hotel Hanstholm er et fire-stjernet hotel med moderne mødefaciliteter i Nordjylland.

Skal I arrangere kundeseminar, kurser eller lign. i Nordjylland uden for Jeres egen virksomhed for at få ro til mødet, så er eksterne kursus- og mødefaciliteter en let og behagelig måde at afvikle mødet på. Montra Hotel Hanstholm tilbyder moderne mødeefaciliteter, der er klar til at møde jeres krav.

Uanset om det gælder en større konference, et mindre kursus, møder, seminarer eller udstillinger generelt, så kan vores konferencehotel matche arrangementet. Hotel Hanstholm er kendetegnet ved stor fleksibilitet og kan med flotte inspirerende grupperum, velindrettede mødelokaler og det nyeste tekniske udstyr huse alle former for møder og konferencer.

Efter I har booket den ønskede størrelse mødelokale og evt. forplejning er aftalt, skal I blot møde op og sørge for det faglige indhold. Vi sørger for, at de ydre rammer er til stede for et godt møde er til stede. Vores konferencehotel tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde ved hver booking af vores mødefaciliteter – uanset arrangementets størrelse.

Kursuscentret råder over 6 mødelokaler i Nordjylland med en mødelokale kapacitet på 2-400 personer og 76 værelser (55 dobbeltværelser og 21 enkeltværelser), der evt. kan bookes i forbindelse med jeres kursus eller møde.

Mødefaciliteter med forplejning

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier under et møde. Vi ved, hvad der skal til: Fra konferencehotellets små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer.

Book mødefaciliteter i Vestjylland

Kontakt Montra Hotel Hanstholm konferencecenter for booking og yderligere information om hvordan jeres kursus eller konference bliver en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044

Læs mere om vores hotel her.