Hoteloversigt

Mødefaciliteter i Vestjylland

Montra Hotel Hanstholm er et moderne fire-stjernet hotel. Vi råder over moderne mødefaciliteter i Vestjylland og er klar til også at byde Jeres forretningsmøde eller konference i Vestjylland velkommen.

Skal I arrangere kundemøder, seminarer, kurser eller lign. i Vestjylland uden for Jeres egen virksomhed for at få ro til mødet, så er eksterne kursus- og mødefaciliteter en let og behagelig måde at afvikle mødet på. Montra Hotel Hanstholm tilbyder moderne mødefaciliteter, der kan møde jeres krav.

Uanset om det gælder større konferencer, mindre kurser, møder, seminarer eller udstillinger, så kan vores mødefaciliteter matche arrangementet. Vi er kendetegnet ved fleksibilitet og kan med flotte inspirerende mødelokaler, velindrettede grupperum og det nyeste tekniske udstyr huse alle former for møder og konferencer.

Efter den ønskede størrelse for mødelokalet er booket og evt. forplejning er aftalt skal I blot møde op. Vi sørger for, at de ydre rammer er til stede for et godt møde er til stede. Vores konferencecenter tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde ved hver booking af vores konferencefaciliteter – uanset arrangementets størrelse.

Kursuscentret råder over 6 mødelokaler med en mødelokale kapacitet på 2-400 personer og 76 værelser (55 dobbeltværelser og 21 enkeltværelser), der evt. kan bookes i forbindelse med jeres kursus eller møde.

Konferencefaciliteter med forplejning

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier under et møde. Vi ved, hvad der skal til: Fra konferencecentrets små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og udsøgte måltider, lavet af de bedste råvarer.

Book mødefaciliteter i Vestjylland

Kontakt Montra Hotel Hanstholm konferencecenter for booking og yderligere information om hvordan jeres kursus eller konference bliver en uforglemmelig oplevelse. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044.