Hoteloversigt

Mødelokaler i Nordjylland

Søger du mødelokaler og kursuslokaler i Nordjylland med god mulighed for at finde den indre ro og tiden til fordybelse, kan Hotel Hanstholm byde på de perfekte mødelokaler i moderne rammer! Uanset om det drejer sig om et møde med få eller mange deltagere, så har vi mulighed for at finde de rigtige lokaler til dit møde også.

Vi råder over et konferencelokale med en kapacitet op til 300 personer og 5 mindre mødelokaler.

Afhold et møde med overnatning

Afholder du møde, der strækker sig over flere dage, kan det ofte være praktisk, hvis deltagerne har mulighed for at booke et værelse og overnatte på stedet. På den måde bliver der mere tid til uformel networking, som aftenerne ofte byder på og I skal ikke spekulere på at skulle ud og finde et sted at spise når dagens program er overstået i mødelokalerne. Hotel Hanstholm sørger for rammerne er på plads for hele arrangementet, så du blot skal sørge for det faglige indhold. Resten har vi styr på.

Montra konferencehotel i Nordjylland tilbyder mulighed for at overnatte i et vores 76 velindrettede og hyggelige værelser.

Et godt møde er mere end gode mødelokaler, så læg trygt ansvaret for alt det praktiske i vores hænder og fokuser på det faglige indhold.

Bookning af mødelokaler

Kontakt Montra Hotel Hanstholm for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler og mødefaciliteter. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044

Læs mere om hotellet i Nordjylland her.