Cookie- og persondatapolitik

 

COOKIEPOLITIK

Denne hjemmeside https://www.hotelhanstholm.dk (herefter "Hjemmesiden") ejes og drives af virksomheden Montra Hotel A/S, Viborgvej 780, 8471 Sabro, cvr-nr: 16445037, telefon: +45 8694 8922, email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cookies er små tekstfiler, der lagres på brugerens computer eller andet IT-udstyr, når en hjemmeside besøges. Cookies anvendes i dag af langt størstedelen af alle hjemmesider, og disse små filer gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren besøger og anvender.

Egne cookies:

Montra Hotels A/S lægger selv cookies på Hjemmesiden, idet formålet hermed er teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Nedenfor følger en liste over de cookies, som bruges på Hjemmesiden, og som lægges ind af Montra Hotel A/S.

Tredjepartscookies:

Tredjepartscookies er cookies, der sættes af andre end Montra Hotel A/S, der har tilladt følgende tredjeparter at lægge cookies på Hjemmesiden, som lagres på din computer eller andet IT-udstyr:

  • Facebook
  • Google
  • Tripadvisor

Nedenfor følger en liste over de cookies, som bruges på Hjemmesiden, og som lægges af tredjepart, samt en beskrivelse af udløbstid og anvendelse:

Fravalg af cookies:

Via Hjemmesiden vil der ikke placeres tredjeparts cookies, såfremt du ikke har samtykket hertil. Hvis du som bruger har accepteret cookies, kan samtykket altid tilbagekaldes.

Du kan desuden ændre opsætningen i internetbrowseren og dermed fravælge brugen af cookies. Find en udførlig vejledning til, hvordan cookies fravælges her. Bemærk at instruktionerne ovenfor er links direkte til ekstern leverandør, hvorfor ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.

Regelgrundlag:

Nærværende cookiepolitik følger kravene i Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (cookiebekendtgørelsen).

Øvrigt:

Bemærk, at visse af Hjemmesidens funktioner forudsætter, at brug af cookies accepteres af brugeren. For spørgsmål eller yderligere information om Montra Hotel A/S brug og behandling af cookies, kontakt da venligst den ansvarlige for Hjemmesiden på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

PERSONDATAPOLITIK

Montra Hotels er en hotelkæde, som består af følgende fire hoteller;

Montra Hotel Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro
CVR-nr. 24222101

Montra Odder Parkhotel
Torvald Køhlsvej 25
8300 Odder
CVR-nr. 20606231

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1
9850 Hirtshals
CVR-nr. 24230996

Montra Hotel Hanstholm
Chr. Hansensvej 2
7730 Hanstholm
CVR-nr. 26289335

Denne persondatapolitik omfatter alle hotellerne i hotelkæden og benævnes i det følgende samlet som "Montra Hotels".

Montra Hotels persondatapolitik beskriver, hvordan vi som dataansvarlig behandler de personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler om dig.

  1. Indsamling og behandling af dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, når du besøger vores hjemmeside: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

  1. Indsamling og behandling af dine personoplysninger, når du booker et ophold eller et arrangement på vores hoteller

Vi indsamler og behandler typisk oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkortnummer om dig, når du booker et ophold eller et arrangement hos os, enten direkte eller via et rejsebureau eller en bookingportal, som fx Hotels.com.

I begrænsede tilfælde, og efter forudgående aftale, behandler vi også oplysninger om vores gæsters særlige behov eller ønsker til en booking, herunder følsomme oplysninger om gæsters helbred, fx hvis en gæst har allergi, er dårligt gående, sidder i kørestol m.m.

Vi benytter desuden oplysning om dit navn og din mailadresse til at udsende et spørgeskema om din tilfredshed i forlængelse af et ophold på et af vores hoteller.

  1. Indsamling og behandling af dine personoplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Vi indsamler og behandler oplysninger om dit navn, mailadresse og interesser til brug for direkte markedsføring, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller melder dig ind i loyalitetsprogrammet ’Benefits’, som bliver drevet af vores samarbejdspartner Small Danish Hotels.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved henvendelse til nedenstående mail eller i hvert enkelt nyhedsbrev.

  1. Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi har truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

  1. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

  1. Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række databehandlere til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger efter vores instruks og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine personoplysninger videregives ikke, medmindre du forinden har givet specifikt samtykke hertil eller vi har et kontraktuelt grundlag med dig for at videregive disse.

  1. Links til andre hjemmesider

Vi har links til andre hjemmesider på vores egen hjemmeside. Vi er ikke ansvarlig for disse hjemmesider og ej heller indhold eller persondatabehandling. Der henvises til de konkrete hjemmesiders persondatapolitiker.

  1. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, eller anmode om at oplysningerne ajourføres. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

  1. Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Montra Hotel A/S
Viborgvej 780
8471 Sabro
CVR: 16445037
Telefon: +45 8694 8922
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.