Hold møder, kursus og konference i Nordjylland

– her ved verdens ende får alting en ny begyndelse

Konferencecenter i de perfekte omgivelser i Nordjylland

Hold møder, kursus og konferencer i smukke Nordjylland. Montra Hotel Hanstholm er et stort, moderne fire-stjernet hotel og konferencecenter. Vi ligger omgivet af frisk luft, blæst, sand og vand med Vesterhavet som nærmeste nabo – på kanten af Nationalpark Thy med over 4000 ha klithedelandskab og et rigt dyreliv, heriblandt ulven. Vi anser os selv som et af de bedste konference hoteller i Jylland – vi kan opfylde jeres behov, så I bare skal koncentrere jer om jeres konference.

Hotellet råder over 6 konference og mødelokaler. Der kan reserveres ét og samme konferencecenter med plads på op til 300 personer. Der kan ligeledes disponeres over op til 5 grupperum med en samlet kapacitet på 400 personer. Vi rådgiver altid om hvilke mødelokale(r ), der vil være mest optimale for din konference og dermed give det bedste resultat for de deltagende i konferencen. Indretning af lokalerne aftaler vi med dig, så du får præcis det kursus og konferencested du ønsker. Med variationen af konferencefaciliteter kan vi huse alle til både enkelte konferencer og konferenceophold over flere dage.

På Montra Hotel Hanstholm bliver man på et øjeblik ét med omgivelserne og måske er det netop ved verdens ende, at alting får en ny begyndelse – og i vores optik betyder afstande ingenting: Hvis I kommer fra Sjælland, kan vi sørge for flytur fra København-Aalborg t/r med transfer fra Aalborg til hotellet i Hanstholm t/r.

Så kom og find den indre ro – væk fra stress og jag, så I kan fordybe jer og koncentrere jer i hyggelige omgivelser. Hos Montra hotel Hanstholm finder du samlet hotel og konference faciliteter, hvor du kan skæddersy dit kursusophold i vores konferencerum i det nordligste Jylland.

Selvfølgelig er der mulighed for kursusophold på vores konferencehotel I Nordjylland, hvor du kan bruge tiden før, mellem og efter konferencer på at slappe af og lade op til flere møder og konferencer.

Hvis du mangler et evalueringsskema til dine hotel konference, så kan du finde vores skabelon her.

Send forespørgsel

Fakta
Værelser: 76
Møderum: 4 store og 2 mindre
Konference kapacitet: 2 - 400 personer
AV-hjælpemidler og udstyr: Projektorer, trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, elektronisk OH-projektor, mikrofoner, printer, whiteboardtavle, kursuskuffert.

Hent faktaark og få et hurtigt overblik over vores faciliteter...

 

Meet well

klokke
Hjælp med udprintning

Vi trykker dit materiale, så det ligger klart, når du skal bruge det. Du betaler kun for materialeforbrug.

klokke
Gratis parkering

Glæd dig over gode tilkørselsforhold og gratis parkering – ikke noget med kedelige overraskelser eller ekstra udgifter.

klokke
Sparring og planlægning

Søger du inspiration til fokuserede møder og bedre resultater? Træk på vores erfaring om mødeplanlægning og -gennemførelse.

klokke
Nemt at ændre

Det er nemt at ændre kursusdato eller deltagerantal – og Montra Meeting tilbyder dig meget fleksible afbestillingsregler.

 

Dine well

klokke
Den fleksible restaurant

Ønsker I særlig forplejning til diabetikere, allergikere, vegetarer eller andre, er vi altid parate med alternativer.

klokke
Mellem måltiderne

Hos os risikerer du aldrig at gå sukkerkold. Mellem måltiderne frister Montra Meeting Pausestation med sund og fristende lækker energi.

klokke
Kokken er klar, når I er

Restauranten sikrer, at buffeten står frisk og indbydende – også selv om mødet trækker ud.

klokke
Energi til mere

Vi tilbereder velsmagende og balancerede måltider, som sikrer energi til hjernen og maksimal koncentration.

 

Sleep well

klokke
Gratis overnatning

Som kursusleder kan du ankomme dagen før og være 100 % klar til at møde deltagerne.

klokke
Kom tidligt, check ud sent

Som kursusleder kan du checke tidligt ind (eller komme dagen før), ligesom du kan checke sent ud.

klokke
Sov godt

Nyd de rolige omgivelser og vågn op frisk næste morgen. Glæd dig også over vores komfortable senge og velindrettede værelser. Og er du småsulten, klarer receptionen gerne lidt natmad eller snacks.

klokke
Din egen tid

Der er en god arbejdsplads på værelset og gratis WiFi på hele hotellet, så du kan arbejde online, holde dig opdateret på nyheder eller måske se tv på din computer.

 

Billeder af vores konferencelokaler