Hotel Hanstholm kursuscenter med ophold

Kursuslokaler i det nordlige Jylland

Bliv blæst godt igennem ved Vesterhavet mellem to kursus indlæg, eller slå kurset sammen med den årlige firmatur og lav det til et kursusophold - uden at økonomien løber af sporet. Er I tilbøjelige til at anvende de samme kursuslokaler igen og igen, så overvej at afholde næste kursus i Hanstholm på vores kursuscenter.

På Montra Hotel Hanstholm i Nordjylland får I Vesterhavet som nærmeste nabo under jeres kursusophold. Her finder I den indre ro - væk fra stress og jag så I kan fordybe jer i jeres kursus i de hyggelige omgivelser som Hanstholm og Vesterhavet byder på.

Afvikler I altid kurser, seminarer og møder i de samme mødelokaler, så er det måske en ide med ny inspiration i form af et kursusophold i Nordjylland. Hvis I kommer fra Sjælland, kan Montra Hotel Hanstholm kan sørge for flytur fra København-Aalborg t/r med transfer fra Aalborg til hotellet i Hanstholm t/r og et basis kursusophold på et døgn fra kun kr. 1.800.

Giv jeres ansatte en anderledes oplevelse med et kursusophold i Nordjylland. Turen i fly/bus er desuden en god og uformel opstart, der giver mulighed for at netværke under andre forhold end normalt.

Forplejningen ved et døgn på vores kursusophold kan sammensættes præcis som I ønsker det. Et standard kursusdøgn består af:

Formiddagste/kaffe med frugt
Let frokost (ved kursuslokalet)
Eftermiddagskaffe/te og kage
1-ret middag
Overnatning i enkeltværelse med morgenmad
kursuslokaler og mødefaciliteter.På Montra Hotel Hanstholm i Vestjylland finder I den indre ro - væk fra hverdagens stress og jag så I kan fordybe jer i jeres konference i hyggelige omgivelser og gøre brug af vores mødelokaler i Nordjylland

Se vores konferencepriser nederst på siden, og udfyld formularen under
forespørgsel på konferencer, så kontakter vi dig snarest muligt.

Standardpakker:

  • Dagmøde
  • Aftenmøde
  • Kursusdøgn
Kursus og møder - priser:
Arrangement Døgn Dag Aften
Lokale / AV x x x
Frugt og snacks x x x
Kaffe m. rundstykke x x  
Frokost x x  
Kaffe m. kage x x  
Middag m. 3 retter x   x
Aftenkaffe x   x
Enkeltværelse x    
I alt: 1.335,- 415,- 425,-
  1.750,-
for 1½ døgn
fra 9.00-16.00
   

Vi tilbyder endvidere mere eksklusive kursuspakker - kontakt os hør nærmere eller få tilsendt vores kursusbrochure.

Book her

Besøg os
Vi udarbejder gerne et uforpligtigende tilbud og skulle De få lyst at besøge os, viser vi med fornøjelse vores hotel frem og samtidig byde på en forfriskning.