Mødelokaler i Nordjylland

Møde- og undervisningslokaler med fantastiske faciliteter

Søger du mødelokaler og kursuslokaler i Nordjylland med god mulighed for at finde den indre ro og tiden til fordybelse, kan Hotel Hanstholm byde på de perfekte mødefaciliteter i moderne rammer! Uanset om det drejer sig om et møde med få eller mange deltagere, så har vi mulighed for at finde de rigtige lokaler til dit møde.

Vi råder over et konferencelokale med en kapacitet op til 300 personer og 5 mindre mødelokaler.

Afhold et møde med overnatning

Afholder du møde, der strækker sig over flere dage, kan det ofte være praktisk, hvis deltagerne har mulighed for at leje et værelse og overnatte på stedet. På den måde bliver der mere tid til uformel networking, som aftenerne ofte byder på og I skal ikke spekulere på at skulle ud og finde et sted at spise når dagens program er overstået i mødelokalerne. Hotel Hanstholm i Nordjylland sørger for rammerne er på plads for hele arrangementet, så du blot skal sørge for det faglige indhold når i er u undervisningslokalerne. Resten har vi styr på.

Montra konferencehotel i Nordjylland tilbyder mulighed for at overnatte i et vores 76 velindrettede og hyggelige værelser.

Et godt møde er mere end gode mødelokaler, så læg trygt ansvaret for alt det praktiske i vores hænder og fokuser på det faglige indhold når du lejer mødelokaler.

Bookning af mødelokaler

Kontakt Montra Hotel Hanstholm i det nordligste Jylland for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler og mødefaciliteter. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 9796 1044 og lej mødelokale til dit arrangement.

Læs mere om hotellet i Nordjylland her.