Udsøgt menu og historiefortælling

Torsdag den 31. oktober kl. 18:30

Nyd 6-retters middag og vinmenu med Peter Vinding-Diers

Forkæl dine smagsløg med en udsøgt 6-retters menu og dertilhørende vine, når Peter Vinding-Diers besøger Montra Hotel Hanstholm torsdag den 31. oktober kl. 18:30. Peter er ikke blot en verdensberømt dansk vinproducent. Han er også en gudsbenådet historiefortæller, der kan tryllebinde ethvert selskab med sine mange anekdoter fra vinens verden.

Vi har sammensat en spændende menu, som vil være ledsaget af lækre vine fra Peter Vinding-Diers, som fortæller undervejs.

Der er et begrænset antal pladser - Så slå til nu! Det er først til mølle...

Menu & vine

Sort limfjordshummer med sort trøffel på citrongræsskum
2014 Murgo Brut

Røget kulmule på ingefærcreme
Risotto med safran og grillet kammusling
2018 Noemia Semillion, Hans Vinding, Patagonien

Perlehøne med Ibericosskinke på rodfrugtkompot og urtefume
2017 Il Piccolo, Sicilien, Peter Vinding-Diers, Montecarrubo

Kalvemørbrad og krondyrryg
Kastanjepure, skovens rørhatte, kartoffeltelt med porre og sprødt
- serveres med foiegras sauce
2017 Il Carrubo, Sicilien, Peter Vinding-Diers, Montecarrubo
2016 Montecarrubo Rudolf, Peter Vinding-Diers, Montecarrubo

Let røget mont D’or
med hybenkompot og syltede valnødder
2014 Cuvee Suzanne, Sicilien, Peter Vinding-Diers, Montecarrubo

Chokolade spir med saltet fudge og vaniljeis
mini æbletærte med brombær
Graham’s 20 Years Old Tawny

Kaffe & sødt

6-retters middag og vinmenu med Peter Vinding-Diers
  • 6-retters middag
  • Tilhørende vinmenu
  • Historiefortælling med Peter Vinding-Diers

Pris pr. person
Kr. 1.595,-

OVERNATNING PÅ ENKELTVÆRELSE

Pris pr. person inkl. stor morgenbuffet.
Kr. 600,-


OVERNATNING PÅ DOBBELTVÆRELSE

Pris pr. person inkl. stor morgenbuffet.
Kr. 800,-

Tilmelding og betaling direkte til Montra Hotel Hanstholm, senest 28. oktober 2019

Book ophold på telefon 97 96 10 44