Festlokaler til en hver lejlighed

Lækre selskabslokaler tæt på Nordjyllands smukke natur

På Hotel Hanstholm er vi klar til at byde dig og dine gæster velkommen i vores lækre lokaler til fest. Vores selskabslokaler kan huse både bryllupper, dåb, konfirmation og livets andre store og små fester. Vores hyggelige lokaler i Hanstholm, Nordjylland er rummelige og klassiske, hvilket betyder at det er den perfekte bryllups lokation, hvor du kan sætte dit individuelle præg på festlokalet.

Det er utrolig vigtigt for os at vores selskabslokaler til fest føles personlige og hjemlige, samtidig med at servicen er i top, og værten ikke skal tænke på andet end at have et brag af en fest. Derfor har vi selvfølgelig også mulighed for at arrangere fest med overnatning på hotellet, så ingen skal køre hjem samme aften.

Til et stort arrangement er det vigtigt at maden er lækker. Derfor har vi sammensat nogle gode menuer, som du kan vælge imellem når du booker vores fest lokaler. Menuerne byder på alt godt fra havet, jorden og himlen - tilberedt med respekt og solidt kokkehåndværk og tilsat lidt ekstra krydderi i form af fornyelse. Til glæde og ære for det kræsne publikum.

Vi spiser jer ikke af med hvad som helst. Vi har en holdning til råvarernes kvalitet og oprindelse - for ikke at tale om, hvad og hvordan vi serverer maden. Vi kalder det mad med mening. De følgende retter er ment som inspiration, så I kan sammensætte netop jeres ønskede menu. Kuvertprisen udarbejdes af køkkenchefen når menuen er valgt og når vi ved nogenlunde hvor mange gæster I har til selskabet.

Priser er gældende ved mindst 20 personer.

Menuer