Forespørgsel om selskaber

Montra Hotel Hanstholm kan byde på hyggelig og atmosfærefyldte lokaler med plads til både det lille og det store selskab og derved bidrage til den rigtige feststemning.

Hvis du udfylder formularen, kontakter vi dig snarest muligt.

Navn
Skal udfyldes

Telefon
Skal udfyldes

E-mail
Det er vist ikke en e-mail adresse

Type af arrangement
Skal udfyldes

Dato
Skal udfyldes

Antal gæster/deltagere
Skal udfyldes

Skriv de bogstaver du ser på billedet
Skriv de bogstaver du ser på billedet
Teksten fra billedet er ikke gengivet korrekt.

Overnatning m.m.
Vi er gerne behjælpelige med valg af bordopstilling, lys, servietter og blomster, der i høj grad sætter prikken over I'et på din fest. Ligeledes kan vi bidrage med gode råd og sørge for den endelige reservation af evt. musik/underholdning og/eller fotograf.

Ved afholdelse af fest på Montra Hotel Hanstholm stiller vi et værelse til rådighed for festens hovedpersoner uden beregning.

Til festdeltagerne har vi en særlig festpris
Enkeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 600,-
Dobbeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 800,-

Festpriser er kun gældende for 1 overnatning i forbindelse med fest. Ved flere overnatninger betales listeprisen for de andre nætter.

Kontakt os gerne
Ved henvendelse fremsender vi gerne vores festbrochure fyldt med spændende helaftensarrangementer, buffet- & menuforslag, der ligeledes kan tilegnes netop dine ønsker og behov.

Vi står til rådighed for eventuelle spørgsmål og udarbejder gerne et uforpligtigende tilbud. Skulle du få lyst at besøge os, viser vi med fornøjelse vores hotel frem og samtidig byde på en forfriskning.