Tilbud på hotelophold i Hanstholm

Billigt hotel tilbud til ophold i luksuriøse omgivelser

Vil du gerne forkæle en du holde af med et billigt hotelophold, hvor der ikke er sparet på luksus og god kvalitet? Hos Montra Hotel Hanstholm har vi ofte billige hotel overnatninger og tilbud på hotelophold på vores lækre hotel i Nordjylland.

Nyd en billig overnatning nær Klitmøller og i hjertet af Hanstholm, uden at gå på kompromis med komfort, service eller kvalitet. Vi har hotel tilbud der inkluderer alt lige fra hyggelige weekend tilbud, til billige oplevelser der er kombineret med overnatning i et af vores lækre værelser. Mange af vores tilbud på billige overnatninger i Hanstholm er også kombineret med små smagsprøver af hvad området har at byde på, samt sæsonens gastronomi.

Mærk hvordan luksus føltes med et hotel tilbud på Montra Hotel Hanstholm – du finder alle vores tilbud nedenfor. Med vores tilbudsophold medfølger selvfølgelig den samme forkælelse som ved et hvert andet ophold, og med de mange forskellige typer tilbud, håber vi, at du får rig mulighed for at opleve natur, luksus og afslapning hos os.

Læs mere om muligheden for weekendophold med koncertoplevelser her.

 Aktiviteter og samvær

Aktiviteter og samvær

Tilbud til personaleforeninger. Aktiviteter og samvær på Monta Hotels.

Personalearrangementer

Læs mere
Kickoff

Kickoff

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff-arrangement på Montra Hotels.

Læs mere
Wellness-behandlinger

Wellness-behandlinger

Trænger du til at få løsnet dine muskler, luksus, afslapning og velvære

Læs mere