Miniferie i Hanstholm - 995,-

Miniferie i Hanstholm

Nyd en forlænget weekend i fantastiske Nordjylland

På Montra Hotel Hanstholm kan du få den perfekte weekendferie. Vil du glæde din partner eller en ven med en billig miniferie, så har vi det perfekte tilbud nedenfor. Du får 3 dages ferie tæt på både Vesterhavet og Limfjorden, så du kan nyde den fantastiske natur der omkranser hotellet. Når du er på miniferie i Hanstholm i Nordjylland, har du bl.a. mulighed for at besøge Nationalpark Thy eller tage et smut forbi Bunkermuseet. I vil blive indlogeret på et af vores fantastiske værelser under miniopholdet, så I kan også blive indenfor og sove dagene væk, uden at skulle bekymre jer om omrydning eller mad. Det er selvfølgelig også muligt at forlænge det til en 4 dages ferie, hvis I skulle få lyst til at udvide miniferien.

En hotel ferie som et miniophold for 2 giver jer et helt perfekt pusterum i hverdagen og en luksus miniferie hos os i Nordjylland betyder, at I ikke skal tænke på noget hele weekend – eller endda i flere dage, hvis det er en 4 dages miniferie det ender med. Den perfekte forlænget weekend i Jylland starter og slutter hos os.

Vi ses til en lækker forlænget weekend i Jylland!

3 dages miniferie:
1 x 2-retters middag efter kokkens valg
2 x overnatning
2 x morgenmad

Pris pr. person på dobbeltværelse kr. 995,-

Bestil online

BESTIL miniferie Nordjylland på 9796 1044 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs om oplevelser nær Hanstholm når du alligevel er på billig forlænget weekend hos os.