Sommerophold

Sommerferie i Nordjylland

Nyd en par- eller familieferie med et sommerophold på Montra Hotel Hanstholm. Når I holder sommerferie hos os, får I gratis entré til Museumscenter Hanstholm, lækre værelser og en udsøgt 2-retters middag eller sommerbuffet . Det er altså den perfekte ferie for jer, der vil opleve Nordjyllands kultur og smukke natur.

Oplev Nordeuropas største befæstningsanlæg under 2. verdenskrig

Er du interesseret i historie, er museum Hanstholm helt bestemt et besøg værd. Her vil du få indblik i forholdene under 2. verdenskrig, hvor kanoner, befæstningsanlæg og bunkere var hverdagskost. Der er god plads, så børnene kan fare rundt og se de spændende bunkere og anlæg, mens hele familien får perfekte rammer til at lære mere om en vigtig del af den danske historie.

Efter en mindeværdig dag i de nordjyske omgivelser og en tur rundt på Hanstholm Museumscenter, kan I slutte dagen af med en god middag og overnatning i behagelige værelser efterfulgt af en lækker morgenbuffet dagen derpå.

Sommerophold inkl. entrébillet og sommermenu

Book din sommerferie nu og få 2-retters middag og entre til Hanstholm Museumscenter med i prisen.

  • Entré til Hanstholm Museumscenter
  • 2-retters middag eller sommerbuffet
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Tilbuddet gælder i perioden 28/6 til den 4/8

Pris pr. person
fra kr. 625,-

BOOK NU på telefon 9796 1044 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Deltag i vores sommerkonkurrence og vind et ophold!

Du har nu mulighed for at vinde ovenstående sommerophold. Spil med og deltag i konkurrencen ved at matche seværdighedernes logoer med korrekt fotos og beskrivelse. 

Deltag nu!

Med i opholdet får du gratis entré til en nærliggende seværdighed samt en udsøgt sommermenu, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet gælder for 2 voksne og 2 børn og har en værdi på 1.875 kr.  

Vil du gerne være sikker på at komme afsted, så book opholdet allerede nu. Hvis du trækkes som den heldige vinder, refunderer vi naturligvis beløbet. Du kan læse konkurrencebetingelserne hér.